Blog

Als je niet zeker weet hoe je een stapelaar moet bedienen, of als je meer wilt weten over waarom ze zo nuttig zijn, dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog bespreken we alles wat je moet weten over stapelaars – van hoe ze werken tot waarom zo veel bedrijven op hen vertrouwen. Stapelaars kunnen een enorme hulp zijn in elk magazijn of distributiecentrum, en we hopen dat deze blog je daarvan helpt overtuigen!

Wat een stapelaar is

Een stapelaar is een vorkheftruck-achtig apparaat dat wordt gebruikt om pallets of andere vracht te verplaatsen. Het kan zeer nuttig zijn in een magazijn of distributiecentrum, omdat het werknemers in staat stelt grote ladingen snel en gemakkelijk te verplaatsen. Stapelaars worden vaak gebruikt om zware voorwerpen te verplaatsen, zoals dozen met koopwaar of grote machines. Ze zijn ook nuttig voor het stapelen van pallets met goederen, wat veel ruimte kan besparen in een magazijn. Als je op zoek bent naar een manier om je magazijn efficiënter te laten werken en in te richten, kan een stapelaar de perfecte oplossing zijn! Let er overigens wel op dat een stapelaar alleen geschikt is voor intern vervoer. Een vlakke ondergrond is dus wel nodig bij deze apparaten.

Verschillen tussen stapelaars

Je kunt een onderscheid maken tussen stapelaars op verschillende gebieden. Het gaat hierbij om de maximale draagkracht, de maximale hefhoogte en de manier waarop de stapelaar werkt. Er zijn namelijk elektrische stapelaars en stapelaars die je met de hand kunt bedienen. Een stapelaar die je met de hand moet bedienen kun je vergelijken met een pompkar. Deze stapelaar kun je met een pompbeweging omhoog heffen en kost vrijwel geen kracht. Een elektrische stapelaar is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo zijn er stapelaars waar je zelf moet meelopen of stapelaars die een platform hebben waar je op kan staan.

Hoe je een stapelaar bedient

Hoe je een elektrische stapelaar bedient, ligt dus aan het soort model dat je hebt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heb je vaak wel een certificaat of een korte cursus nodig voordat je met een stapelaar kunt werken. Dit heeft alles te maken met de arbowet en de veiligheid van jezelf en andere medewerkers. Welke stapelaar het meest voor jou en je bedrijf geschikt is, kun je uiteindelijk zelf het beste beantwoorden. Daarbij spreekt het natuurlijk voor zich dat een luxere elektrische stapelaar duurder is dan een model dat je handmatig bestuurd. Nu weet je precies hoe een stapelaar werkt en hoe je er een bedient!

 

 

Blog

Je schutting een nieuw likje verf geven is misschien precies wat het nodig heeft om het op te frissen en bij te werken. Door wat kleur aan uw omheining toe te voegen, kan het een groot verschil maken voor de algehele look en feel van uw tuin en kunt u uw terras en tuinmeubilair matchen en complimenteren. Met De Wit Hekwerk maak je je tuin compleet.  In dit artikel zullen we onderzoeken waarom u zou moeten overwegen om uw schutting te schilderen en vragen die zich kunnen voordoen als u besluit uw schutting te schilderen.

Er zijn veel voordelen waarmee u rekening moet houden wanneer u uw hek schildert, waaronder:

Esthetiek

Een van de belangrijkste redenen waarom u zou kunnen overwegen om uw tuinhek te schilderen, is vanwege de esthetiek. Het schilderen van uw schutting heeft een positieve invloed op hoe uw tuin eruitziet. U heeft de vrijheid om elke verfkleur te kiezen, die past bij andere elementen in uw tuin. Hierdoor heeft u volledige controle over de esthetiek van uw tuin en creëert u uw droomtuin.

Bovendien kan het schilderen van uw schutting uw tuin verlichten. Door je bruine houten schuttingen met een vleugje wit te schilderen, kan het je tuin echt transformeren en je binnenruimte helderder en groter laten lijken, vooral wanneer het licht op de schuttingpanelen weerkaatst in je keuken of eetkamer.

Schilderen beschermt buitenhout

Zoals u wellicht al weet, kan uw hekwerk na verloop van tijd gaan rotten of bedekt zijn met schimmel als gevolg van het onvoorspelbare weer in het VK. Door uw schutting te schilderen, kan het uw buitenhout beschermen, aangezien het eigenlijk ‘bovenop’ het hek zit. Zorg ervoor dat u een verf van goede kwaliteit kiest, die een barrière vormt tussen het hout en het natte weer. Deze barrière moet helpen uw omheining te beschermen tegen rot en schimmel.

Verscheidenheid aan kleuropties

Wanneer je eindelijk hebt besloten om je hek te schilderen, is het geweldig om te weten dat je een verscheidenheid aan kleuren hebt waaruit je kunt kiezen. Misschien wilt u uw schutting een tijdloze uitstraling geven maar wit schilderen of een kleur kiezen die past bij uw tuin- of garagedeuren. Het aanbrengen van verf geeft je schutting zeker een uniek tintje en laat je tuin opvallen.

Kostenefficiënt

Wist u dat het schilderen van uw schutting over het algemeen goedkoper is dan het beitsen van uw schutting en minder onderhoud vergt. In vergelijking met beitsen, waarvoor 2-3 lagen en meer arbeidswerk nodig zijn, vereist schilderen minder tijd en arbeid en verlaagt het de kosten in deze zin.

Nu u weet waarom u zou moeten overwegen uw omheining te schilderen, is het tijd om een hekwerk uit te kiezen. Bij De Wit Hekwerk kunt u kiezen uit verschillende soorten hekwerken voor uw tuin, bedrijf, school, vereniging en nog meer! Bij vragen of voor meer info kunt u onze website dewithekwerk.nl bekijken of contact opnemen met een van onze werknemers.

Blog

De warme zomermaanden komen er weer aan! Hier zijn we allemaal natuurlijk hartstikke blij mee. We kunnen weer lekker buiten zitten, drankjes doen, zwemmen noem het maar op. Het enige nadeel aan deze hitte is de warmte in huis en de slapeloze nachten die we daarvan hebben. Het is natuurlijk fijn als we ook een beetje verkoeling in huis kunnen vinden. Hoe je dat doet lees je hier.

Houd de zon buiten

Om de zon buiten te houden is het belangrijk als je goede raambekleding hebt. Hiermee hou je de hitte zo veel mogelijk buiten. Voor ieder raam is er speciale raambekleding. Denk hierbij aan raambekleding schuifpui, maar ook raambekleding badkamer. Zorg ervoor dat je alles dichthoudt tot de zon weg is. Ook een mogelijkheid is om te kiezen voor speciale spiegelfolie voor de ramen. Hierbij wordt de zon weerkaatst en zul je ook veel minder warmte naar binnen trekken. Het is dus belangrijk dat je vanaf zonsopkomst tot en met zonsondergang alles dichthoudt zodat je alle warme uit je huis kunt houden. Natuurlijk is het nooit helemaal koud, maar het scheelt al wel een hoop.

Laat het doorwaaien

Het is natuurlijk ook belangrijk dat alles in huis lekker kan doorwaaien. Let daarbij op dat je de ramen tegen elkaar openzet. Als je dus aan de ene kant van de kamer het raam openzet, dan moet je dat aan de andere kant van de kamer ook doen. Zo kan het doorwaaien door de hele woning heen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een airco in je woning te zetten. Mocht je gaan voor een ventilator onthoudt dan dat deze alleen de warme lucht verspreid en dus de warme niet verhelpt.

Zoek verkoeling op

Als je alles hebt gedaan om je woning koel te houden dan kun je niet meer doen. Het zal nooit ijskoud worden en het is ook wel even goed om zelf verkoeling op te zoeken. Ga bijvoorbeeld even lekker uitwaaien op het strand, ga even zwemmen noem het maar op. Let er ook op dat je genoeg drinkt tijdens deze warme dagen.

Blog

Het warme weer is weer begonnen en hoe lekker is het dat je dan lekker in je eigen tuin kunt zitten. Natuurlijk is een goede zitplek dan wel belangrijk. Er zijn verschillende opties voor een zitplaats. Hoe je een goede zitplek kunt creëren lees je hier.

Alternatieve manier

Je wil natuurlijk comfortabel zitten. Een leuk alternatief daarvoor is de zitzak. Deze kun je buiten zetten en lekker in wegzakken. Hier kun je heerlijk in relaxen en het zit ook nog eens lekker. Je hebt speciale buiten zitzakken die waterbestendig zijn en tegen een stootje kunnen. Zo gaan ze ook nog eens lang mee. Er zijn verschillende soorten zitzakken zo heb je een lounge zitzak, maar ook gewoon een vierkant. Daarnaast hebben ze verschillende kleuren en kun je ook nog eens kiezen wat het mooiste in jouw tuin staat. Zo heb je een goede zitplek en ook nog eens leuke decoratie.

Kant en klare loungebank

Je kunt natuurlijk ook gaan voor een lounge set. Hierbij heb je verschillende maten. Je hebt kleine waar je alleen in kunt zitten, maar ook banken waar je op kunt liggen. Je kan ze zo groot kopen als je zelf wil. Aan een loungeset zit overigens wel een prijskaartje, deze zijn dan wel van goede kwaliteit en gaan lang mee. Het is een grote investering, maar als je een lougeset zoekt die je meerder jaren kunt gebruiken is dit een goede optie.  Let hierbij goed op dat je de set tegen de regen beschermd. Dit is meestal niet erg goed.

Liever niet onderuitgezakt zitten?

Liever niet onderuitgezakt zitten, maar stevig aan een tafel? Je kunt natuurlijk ook gewoon gaan voor een tafel met stoelen. Een tafel met stoelen is vooral erg handig om bijvoorbeeld buiten te eten, spelletjes te doen etc.  Ook deze stoelen kunnen overigens heel lekker zitten. Je hebt natuurlijk verschillende modellen. Deze kun je helemaal naar wens aanpassen.

Zelf een lounge creëren

Mocht je nou niet te veel geld willen uitgeven aan een zitplek voor in je tuin dan kun je deze ook zelf creëren. Zo kun je al snel van een paar oude planken of hout een bank of stoel creëren. Je hoeft hierbij dan alleen nog kussens aan te schaffen. Bekijk gewoon eens wat je wil en ga zelf aan de slag. Er zijn genoeg voorbeelden online te vinden en meestal kun je planken of hout wel ergens gratis scoren.

Blog

Bij het kleinste kamertje van het huis denken veel mensen aan het toilet. Wij bedoelen daarmee echter de smalle ruimte onder jouw woning: de kruipruimte. Want hoe klein deze ruimte ook is, zonder isolatie kan ‘ie voor een hoop ongemak zorgen. Dat komt doordat kou en vocht zonder isolatie gemakkelijk vanuit de kruipruimte naar boven kunnen trekken, zo je woonkamer in. Kuipruimte-isolatie is daarom van essentieel belang voor jouw wooncomfort. Meer weten? In deze blog lees jij alles over het isoleren van de kruipruimte!

Voordelen kruipruimte-isolatie

Zonder isolatie trekt kou gemakkelijk vanuit de kruipruimte naar boven. Je vloer voelt daarom koud aan én er kunnen vochtproblemen ontstaan. Zeker wanneer je een houten vloer hebt, is het belangrijk om de kruipruimte goed te isoleren. Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor de kans op vochtproblemen nog groter is. Bovendien heeft een houten vloer veel gaten en kieren, waar kou en vocht nog sneller doorheen trekken. We raden je in dat geval daarom aan om kruipruimte-isolatie altijd te combineren met houtenvloer-isolatie

Werkwijze

Je kunt jouw kruipruimte op meerdere manieren isoleren, afhankelijk van of de ruimte groot genoeg is om in te werken. Soms kun je amper staan in een kruipruimte en wordt het erg moeilijk om de boel vanuit daar te isoleren. In dat geval kies je voor zogenaamde bodemisolatie, waarbij je isolatieparels over de bodem van de kruipruimte strooit. Als de ruimte wel groot genoeg is om in te werken, plaats je isolatiemateriaal tegen het plafond van de kruipruimte. Op die manier isoleer je eigenlijk de onderkant van de vloer in je woonkamer.

Isolatiematerialen

Wanneer je kiest voor bodemisolatie, gebruik je daarvoor EPS-parels. Wanneer je kiest voor vloerisolatie, heb je keuze uit verschillende materialen. De juiste keuze qua materiaal is afhankelijk van wat voor soort vloer je hebt. Zoals eerder gezegd is hout een natuurlijk materiaal, wat betekent dat je bij de isolatie van een houten vloer een ademend isolatiemateriaal nodig hebt. In dat geval zijn wolsoorten, zoals glas- of steenwol, goede keuzes. Heb je een betonvloer? Dan heb je isolatiemateriaal met een hoge drukvastheid nodig, zoals XPS, EPS en PIR. Al deze materialen, inclusief glas- en steenwol, zijn beschikbaar in platen en dus gemakkelijk tegen het plafond van de kruipruimte te monteren!  

Blog

U zoekt een schapenvacht of meerdere schitterende schapenvachten. Marktslager Cathy verkoopt vers vlees en schapenvachten vanaf € 60.- per stuk.

  1. In de schapenschuur in Elst (U) gemeente Rhenen
  2. Op de markt

Cathy van schapenvacht24.nl kan u dagelijks bellen voor een afspraak om te komen bezichtigen. Telefoon: 06-45754325, 7 dagen per week bezichtiging mogelijk.

Waarom schapenvacht niet online verkopen?

Schapenvacht online kopen gaat niet lukken, u moet schapenvachten voelen, ruiken en beleven. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Schapenvachten van Cathy zijn mooi dik en hebben specifieke excentrieke kleuren. Schapen lopen in Lith aan de Maas en hebben daar een goed leven.

Omdat wij ook vers vlees verkopen sparen wij de mooiste vachten op en gaan tijdelijk in het zout. Elke 3 weken worden ze vervaardigd tot een geweldig product. Alleen op deze wijze kan u een schapenvacht kopen.

Kleurenschakering schapenvacht

Onze vachtenkleur is afhankelijk van het weer. Weet u dat als u 10 bruine schapenvachten naast elkaar legt dat al deze vachten anders kleuren. Vanaf een foto ziet u deze kleurschakeringen niet. U loopt met onze schapenvachten van binnen naar buiten en ook in de schaduw.

U zal zien dat de lichtinval bij uw thuis de kleur bepaald van onze vachten. Schapenvachten via Cathy van schapenvacht24.nl gaan 2 levens mee. Uitsluitend dikke kwaliteit schapenvachten uitzoeken tegen betaalbare prijs.

Waar schapenvacht op de markt

Schapenvacht op de markt kopen kan ook op de volgende markten:

  • Dinsdag Veenendaal markt Centrum van 08.00 uur tot 12.00 uur.
  • Woensdag Wageningen markt Centrum van 08.00 uur tot 12.30 uur.
  • Donderdag Rhenen markt Centrum van 08.00 uur tot 12.00 uur.
  • Vrijdag Bennekom markt op marktplein van 08.00 uur tot 12.00 uur.
  • Zaterdag Wageningen markt Centrum van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Zoek schapenvachten op de markt of braderie bij Cathy van de Straat. Of kom langs op Schoolweg 82, 3921CG Elst (U) gemeente Rhenen.

Schapenvacht kopen ook op zondag

Altijd eerst bellen voor een afspraak en kom onze schitterende schapenvachten beleven. Ook op zondag bent u welkom op afspraak.

 

Blog

Het water druipt over je egaline vloer. Je kraan is kapot. Je moet iets doen. Vanwege de kosten is er geen sprake van een loodgieter. Je hebt het geld niet. Het moet goedkoop zijn en je denkt: “Ik doe het zelf”. Het moet mogelijk zijn om zelf een kraan te vervangen. Maar wat als je het verkeerd doet en veel schade aanricht? Dit zal niet gebeuren als je aandacht besteedt aan een paar details en het juiste gereedschap gebruikt. Lees verder om te weten te komen wat belangrijk is wanneer je oude kranen wilt vervangen door een moderne mengkraan.

Eisen en wetenswaardigheden voor het vervangen van je kraan

Om te beginnen moet je weten of je warmwatersysteem onder hoge druk werkt. Dit is in de meeste huizen al het geval. Alleen in sommige oudere wooncomplexen kan het voorkomen dat je een lagedrukketel hebt. Deze verduidelijking is belangrijk omdat een verkeerde montage aanzienlijke schade kan veroorzaken.

Als dit gecontroleerd is, is het tijd om het juiste gereedschap te vinden. Bestudeer de bevestiging en de aansluitingen. De kraan wordt van onderaf tegen de gootsteen geschroefd. Er zijn verschillende manieren om het op te lossen. Meestal wordt een zeskantmoer gebruikt, die je met een schroevendraaier of tang kunt losdraaien. De toevoerleidingen voor warm en koud water worden via knijpventielen op de kraan aangesloten. Hier heb je twee inbussleutels of twee waterpomptangen nodig.

Het laatste deel van de voorbereiding is veiligheid. Sluit de hoofdkraan. Deze bevindt zich meestal in de badkamer op de waterpijp. Soms bevindt het zich onder de gootsteen in de keuken. Wees voorzichtig wanneer de vloer is bewerkt met epoxy vloercoating en controleer of het water daadwerkelijk niet komt. Een aantal van deze belangrijke kranen vind je terug in oudere ontwerpen. Slechts één van hen sluit het water overal af. Eventuele andere roterende kranen zijn bedoeld voor afzonderlijke leidingen (wasmachine, enz.).

Je nieuwe mengkraan: kijk op het internet

Je hebt een nieuwe kraan nodig. Er zijn genoeg online winkels op het internet om kranen te vinden. Vergelijk in alle rust en kies je favoriete model. Vergeet niet je vrouw te raadplegen. Menig vrouw heeft wekenlang niet met haar man gesproken of zelfs de afstandsbediening verstopt. Als alternatief kun je ook samen naar een winkel gaan. Combineer deze twee manieren. Informeer jezelf ter plaatse en op het internet. Als je in een grote stad woont of erheen kunt gaan, bezoek dan indien nodig een beurs. Nergens anders zul je in staat zijn om zoveel leveranciers persoonlijk om advies te vragen.

 

Blog

Wat is nou precies een hydrocultuur plant ook wel een hydroponie genoemd?

Dit zijn planten die op een speciale manier gekweekt worden. Zo worden ze vanaf begin af aan in het water gekweekt, waaraan de noodzakelijke voedingsstoffen zijn toegevoegd. Dit is een kweekwijze die steeds vaker wordt toegepast. Niet alleen voor kamerplanten, maar ook voor de groenteteelt in de kassen zoals sla, tomaat en witlof.

Planten die in water groeien hebben namelijk een ander soort wortels. Dit komt doordat water minder zuurstof bevat dan poreuze potgrond. De planten passen zich aan door een ander soort wortels te ontwikkelen, die voldoende zuurstof kunnen opnemen. Deze wortels zijn minder vertakt en hebben lange fijne haarwortels.

Is het mogelijk om een hydrocultuur plant gebruiken als een kamerplant?

Ja, er bestaan speciale plantenbakken voor hydrocultuur van kamerplanten. Het onderste gedeelte is gevuld met water, waarin zich de voedingsstoffen bevinden. Het bovenste gedeelte is gevuld met bruine kleikorrels, de wortels die daar groeien kunnen zuurstof opnemen uit de lucht. De plantenbakken zijn uitgevoerd met een waterstand meter. Als het waterpeil beneden de watermeter is gedaald, moet het water weer worden aangevuld. Hydrocultuur planten vereisen weinig intensieve zorg, daarom wordt het in kantoren en openbare gebouwen vaak gebruikt. Het enige nadeel aan een hydrocultuur plant is, dat de prijs iets boven een normale plant ligt.

Welk kamerplant kies jij?

Een kamerplant is een leuke aanvulling voor alle kamers. Zo brengen planten leven in de brouwerij en brengt het groen in huis. Om een kamer goed in te richten heb je verschillende planten nodig. Welke plant het beste in jouw woning past, is afhankelijk van de grote en het interieur. Waar grote kamerplanten een echte eyecatcher zijn, zijn de kleinere planten iets subtieler. Er zijn veel verschillende planten verkrijgbaar, waar de een meer zonlicht nodig heeft, kan de ander wat beter in de duisternis staan. In combinatie met de hydrocultuur wordt het onderhouden van planten alleen maar eenvoudiger!

Meer tips over wooninrichting bekijk dan deze meubelzaak in Hengelo of onze totale overzicht met woonwinkels in Overijssel.

Blog

Je herkent het wel, je bent druk bezig in de keuken, maar komt er vervolgens achter dat er enorm veel zon in je gezicht schijnt. Dit is natuurlijk niet prettig en om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden om dit te beperken. Op de markt zijn diverse producten die je kunt aanschaffen om zonlicht te beperken in de keuken. We zullen hieronder kort stilstaan bij de meest gekochte producten in het kader van beperken van zonlicht in de keuken. Hierdoor ben jij in staat om heerlijk te kunnen koken zonder dat je gehinderd wordt door zonlicht. Want laten we eerlijk zijn, niets is zo vervelend als het koken met een slecht zicht, je wilt immers voorkomen dat je jezelf snijdt omdat je geen goed zicht hebt.

Optie 1: Het aanschaffen van een rolluik

Als eerst is het mogelijk om een rolluik aan te schaffen. Met een rolluik ben je namelijk in staat om deze eenvoudig naar beneden te brengen. Het hebben van een rolluik biedt enorm veel voordelen omdat er geen zonnestraal doorheen komt. Daarnaast is het vanuit isolerend perspectief ook goed omdat de warmte buiten wordt gehouden waardoor je de temperatuur in de woning ook goed blijft houden.

Het is wel goed om te benoemen dat het aanschaffen van een rolluik een dure investering is. Wil jij dus wat geld betalen, dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor een rolluik met een elektrische draaiknop. Hierbij kun jij zelf bepalen wanneer je het naar beneden doet en wanneer niet. Daarnaast beschermt het rolluik de ramen ook tegen diverse weersomstandigheden. Dat is natuurlijk wel zo prettig, want hierdoor hoef je niet continue de ramen te hoeven wassen.

Optie 2: Het aanschaffen van een zonwering

Als tweede is het mogelijk om een zonwering aan te schaffen. Hierbij is het goed om te benoemen dat het aanschaffen van een zonwering voornamelijk voor uitstraling wordt gekozen. Het is wel functioneel voor het tegenhouden van zonlicht, maar niet qua privacy. Je kunt namelijk nog steeds door de zonwering heen kijken.

Het is echter ook goed om te benoemen dat een zonwering naar voren uitschuift waardoor het voor kan komen dat de zonwering op het trottoir komt. Dit is natuurlijk erg vervelend waardoor mensen niet meer over de stoep kunnen lopen. Om deze reden is het goed om te benoemen dat je hier wel rekening mee moet houden. Wil jij een zonwering aanschaffen? Vraag dan altijd de specialist voor aanvullende informatie zodat je zeker weet dat je geen miskoopt zult begaan.

Optie 3: Het aanschaffen van jaloezieën

Als derde optie is het aan te raden om te kijken naar het aanschaffen van jaloezie. Het aanschaffen van jaloezieën is namelijk iets wat steeds meer populariteit wint. Dit komt de producten aan de ene kant enorm functioneel zijn en aan de andere kant er goed uit zien. Je kunt deze producten namelijk in verschillende materialen aanschaffen.

Wil jij voor een luxere uitstraling in de keuken gaan? Dan is het aan te raden om te kiezen voor houten jaloezieën. Deze houten jaloezieën zijn enorm mooi en functioneel. Door een draaipoort kun jij ervoor zorgen dat de jaloezieën dicht en open kunnen. Hierdoor ben jij perfect in staat om zelf te bepalen hoeveel licht je binnen wilt laten. In tegenstelling tot andere producten ben je met een jaloezie wel in staat om beperkt licht binnen te laten.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om houten jaloezieën of andere type jaloezieën? Dan is het aan te raden om eens te kijken op de website van HxB® Raamdecoratie. Dit bedrijf heeft enorm veel ervaring op het gebied van raamdecoratie waardoor jij zeker weet dat je een product koopt waar je veel profijt van zult hebben. Daarnaast kun je hier ook terecht voor andere type jaloezieën zoals kunststof of andere type. Kortom, voor ieder wat wils.

 

Blog

Met M+N Projecten is een bijzonder bedrijf genoemd, De onderneming staat bekend als een fabrikant en leverancier van zonwering en verduisterende producten. Het bedrijf kan het gehele traject bieden, dus van advies tot het onderhoud en de reiniging van de producten en alles wat daar tussenin zit. M+N projecten staat eveneens bekend om de hoge kwaliteit en de duurzame oplossingen en doet er alles aan een optimale werkplek te creëren.

Een prikkelende, motiverende en inspirerende werkomgeving

M+N Projecten werkt volgens een duidelijke missie. Het wil een visueel en thermisch geoptimaliseerde werkomgeving bieden, een werkomgeving die mensen prikkelt, inspireert en motiveert.  De onderneming doet er alles aan om een heuse voorkeursleverancier te zijn voor duurzame zon- en lichtwering oplossingen. Dat wil het bewerkstelligen door het leveren van superieure diensten en producten.

Tegenhanger van het ‘van wieg tot graf’ denken

M+N Projecten hanteert de Cradle to Cradle manier van werken. Deze manier van werken geldt als de tegenhanger van het bekendere ‘van wieg tot graf’  denken. Cradle to Cradle is een nieuwe kijk op de duurzame ontwikkeling.  Doel is steeds om de wereld beter achter te laten dan die werd aangetroffen. Er wordt getracht op een dusdanige manier te werken dat er geen afval ontstaat én een manier van denken die uitgaat van de dingen goed doen, in plaats van de dingen minder slecht doen.

Systeem dat de wereld verrijkt in plaats van verarmt

In de visie van Cradle to Cradle geldt de mens als onderdeel van het systeem dat de wereld verrijkt en niet verarmt. Daarbij moet steeds ook zijn voor het vergroten van de diversiteit van mens en natuur. M+N Projecten is dan ook een leverancier van zonwering en verduisterende producten die zo slim mogelijk produceert en steeds tracht de verspilling van grondstoffen en energie tegen te gaan. Op die manier worden de kosten ook nog eens gedrukt.

Eigen montageteam en verschillende textielsoorten

M+N Projecten levert onder andere rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés, verticale lamellen, horizontale jaloezieën en gordijnen en vitrage. Het bedrijf staat voor heldere communicatie en staat borg voor korte doorlooptijden. De specialisten zijn steeds opnieuw in staat zich aan te passen aan veranderende contexten. M+N projecten beschikt over een eigen montageteam en werkt met tal van verschillende textielsoorten. Uiteraard speelt duurzaamheid een belangrijke rol binnen deze bijzondere onderneming. De specialisten van de onderneming kunnen bogen op jarenlange ervaring en trachten je steeds zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. M+N Projecten is uitsluitend actief binnen de projectwereld en is in staat een oplossing te bieden in elke situatie en voor elk budget. De fabrikant en leverancier van zon-en lichtwering en verduistering voor binnen bestaat al vanaf 1993.

 

 

X