Cradle to Cradle

author
2 minuuts, 15 tweedes Lees

Met M+N Projecten is een bijzonder bedrijf genoemd, De onderneming staat bekend als een fabrikant en leverancier van zonwering en verduisterende producten. Het bedrijf kan het gehele traject bieden, dus van advies tot het onderhoud en de reiniging van de producten en alles wat daar tussenin zit. M+N projecten staat eveneens bekend om de hoge kwaliteit en de duurzame oplossingen en doet er alles aan een optimale werkplek te creëren.

Een prikkelende, motiverende en inspirerende werkomgeving

M+N Projecten werkt volgens een duidelijke missie. Het wil een visueel en thermisch geoptimaliseerde werkomgeving bieden, een werkomgeving die mensen prikkelt, inspireert en motiveert.  De onderneming doet er alles aan om een heuse voorkeursleverancier te zijn voor duurzame zon- en lichtwering oplossingen. Dat wil het bewerkstelligen door het leveren van superieure diensten en producten.

Tegenhanger van het ‘van wieg tot graf’ denken

M+N Projecten hanteert de Cradle to Cradle manier van werken. Deze manier van werken geldt als de tegenhanger van het bekendere ‘van wieg tot graf’  denken. Cradle to Cradle is een nieuwe kijk op de duurzame ontwikkeling.  Doel is steeds om de wereld beter achter te laten dan die werd aangetroffen. Er wordt getracht op een dusdanige manier te werken dat er geen afval ontstaat én een manier van denken die uitgaat van de dingen goed doen, in plaats van de dingen minder slecht doen.

Systeem dat de wereld verrijkt in plaats van verarmt

In de visie van Cradle to Cradle geldt de mens als onderdeel van het systeem dat de wereld verrijkt en niet verarmt. Daarbij moet steeds ook zijn voor het vergroten van de diversiteit van mens en natuur. M+N Projecten is dan ook een leverancier van zonwering en verduisterende producten die zo slim mogelijk produceert en steeds tracht de verspilling van grondstoffen en energie tegen te gaan. Op die manier worden de kosten ook nog eens gedrukt.

Eigen montageteam en verschillende textielsoorten

M+N Projecten levert onder andere rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés, verticale lamellen, horizontale jaloezieën en gordijnen en vitrage. Het bedrijf staat voor heldere communicatie en staat borg voor korte doorlooptijden. De specialisten zijn steeds opnieuw in staat zich aan te passen aan veranderende contexten. M+N projecten beschikt over een eigen montageteam en werkt met tal van verschillende textielsoorten. Uiteraard speelt duurzaamheid een belangrijke rol binnen deze bijzondere onderneming. De specialisten van de onderneming kunnen bogen op jarenlange ervaring en trachten je steeds zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. M+N Projecten is uitsluitend actief binnen de projectwereld en is in staat een oplossing te bieden in elke situatie en voor elk budget. De fabrikant en leverancier van zon-en lichtwering en verduistering voor binnen bestaat al vanaf 1993.

 

 

Vergelijkbare berichten

X