Nieuwe vloer kopen? Ga voor laminaat

author
1 minuut, 27 tweedes Lees

Is jouw woning toe aan een nieuwe vloer? Moet jij een nieuwe vloer uitzoeken voor in jouw nieuwbouwwoning? Ga voor laminaat! Laminaat is in vele soorten en maten verkrijgbaar en daarom is er altijd wel een laminaatvloer die bij jou past. Lees hier de 4 voordelen van laminaat.

1.      Laminaat geeft jouw woning een luxueuze uitstraling

De kwaliteit van laminaat is in de loop der jaren enorm verbeterd. Het is zo geavanceerd, dat het laminaat niet meer te onderscheiden is van echt hout. Zelfs de noesten en houtnerven zijn verwerkt in de planken. Jouw woning krijgt daardoor een stijlvolle, luxueuze uitstraling.

2.      Voor welke kleur ga jij?

Een van de grootste voordelen van laminaat is dat het is vele soorten en kleuren te verkrijgen is; van houtlook tot betonlook. Ga je voor een industriële uitstraling, dan is een vloer in betonlook dé vloer voor jou. Ook kun je kiezen voor een laminaatvloer met donkere, lichte of een natuurlijke uitstraling. Wil je een ruimte in je huis optisch groter laten lijken, ga dan voor een mooie, lichte laminaatvloer.

3.      Onderhoudsarme vloer

Ga jij voor een onderhoudsarme vloer, dan is laminaat dé vloer voor jou! Laminaat verandert niet van kleur en is vaak goed bestand tegen vocht. Laminaat is daarom ook geschikt voor bijvoorbeeld de keuken. Het enige onderhoud dat de vloer behoeft is zo nu en dan de stofzuiger eroverheen halen en de vloer afnemen met een vochtige doek.

4.      Zelf leggen? Fluitje van een cent!

Laminaat kun je zelf eenvoudig leggen als je een beetje handig bent. Dus verzamel al je vrienden en familie, dan leg jij dat click-laminaat er binnen mum van tijd in. Laat je het toch liever aan een professional over? Dat kan ook. Bijna elke plaatselijke laminaatverkoper biedt legservice aan voor laminaat.

Vergelijkbare berichten

X