Schapenvacht zoeken

author
1 minuut, 36 tweedes Lees

U zoekt een schapenvacht of meerdere schitterende schapenvachten. Marktslager Cathy verkoopt vers vlees en schapenvachten vanaf € 60.- per stuk.

  1. In de schapenschuur in Elst (U) gemeente Rhenen
  2. Op de markt

Cathy van schapenvacht24.nl kan u dagelijks bellen voor een afspraak om te komen bezichtigen. Telefoon: 06-45754325, 7 dagen per week bezichtiging mogelijk.

Waarom schapenvacht niet online verkopen?

Schapenvacht online kopen gaat niet lukken, u moet schapenvachten voelen, ruiken en beleven. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Schapenvachten van Cathy zijn mooi dik en hebben specifieke excentrieke kleuren. Schapen lopen in Lith aan de Maas en hebben daar een goed leven.

Omdat wij ook vers vlees verkopen sparen wij de mooiste vachten op en gaan tijdelijk in het zout. Elke 3 weken worden ze vervaardigd tot een geweldig product. Alleen op deze wijze kan u een schapenvacht kopen.

Kleurenschakering schapenvacht

Onze vachtenkleur is afhankelijk van het weer. Weet u dat als u 10 bruine schapenvachten naast elkaar legt dat al deze vachten anders kleuren. Vanaf een foto ziet u deze kleurschakeringen niet. U loopt met onze schapenvachten van binnen naar buiten en ook in de schaduw.

U zal zien dat de lichtinval bij uw thuis de kleur bepaald van onze vachten. Schapenvachten via Cathy van schapenvacht24.nl gaan 2 levens mee. Uitsluitend dikke kwaliteit schapenvachten uitzoeken tegen betaalbare prijs.

Waar schapenvacht op de markt

Schapenvacht op de markt kopen kan ook op de volgende markten:

  • Dinsdag Veenendaal markt Centrum van 08.00 uur tot 12.00 uur.
  • Woensdag Wageningen markt Centrum van 08.00 uur tot 12.30 uur.
  • Donderdag Rhenen markt Centrum van 08.00 uur tot 12.00 uur.
  • Vrijdag Bennekom markt op marktplein van 08.00 uur tot 12.00 uur.
  • Zaterdag Wageningen markt Centrum van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Zoek schapenvachten op de markt of braderie bij Cathy van de Straat. Of kom langs op Schoolweg 82, 3921CG Elst (U) gemeente Rhenen.

Schapenvacht kopen ook op zondag

Altijd eerst bellen voor een afspraak en kom onze schitterende schapenvachten beleven. Ook op zondag bent u welkom op afspraak.

 

Vergelijkbare berichten

X